Uplevel Innovation™

Schaal succesvolle innovaties op. Word een wendbaar bedrijf. Ontwikkel een effectieve innovatiestrategie. Werk samen met de allerbeste mensen. Laat ze op de slimste manier de juiste dingen doen – samen met startups, universiteiten en andere partners. Wees de verandering in deze wereld. Dát is Uplevel Innovation™!

Schaal succesvolle innovaties op en transformeer je organisatie in een effectieve innovatiefabriek!

🚀 MEER INFORMATIE

Niveau 2
Innovators

Doelen
Innovatieve organisatie

Duur
6 maanden (flexibel)

Vorm
Digitaal, part-time

Wat is Uplevel Innovation?

Uplevel Innovation is een online advies- en coachingsprogramma van 6 maanden met fysiek werkmateriaal, live Q&A-sessies en een community van ervaren innovators. We helpen je innovaties op te schalen en je organisatie te transformeren in een effectieve innovatiefabriek.

Voor wie is het?

Uplevel Innovation is voor ervaren innovators die innovaties succesvol willen opschalen en hun organisatie willen omtoveren in een waarde-creërende innovatiefabriek. Het is mogelijk maar niet noodzakelijk om Uplevel als team te volgen.

Waar vindt het plaats?

Uplevel Innovation is een online advies- en coachingsprogramma en bestaat uit trainingsvideo's, een app, tools, opdrachten, checklists, live Q&A-sessies en een besloten expert community. Je bouwt aan een innovatieve organisatie, waar en wanneer je maar wilt.

Hoe werkt het?

Je bekijkt de video's, volgt de instructies, oefent met opdrachten en gebruikt de geleverde hulpmiddelen en sjablonen. Stel vragen in de online expert community, tijdens de live Q&A calls, volg het proces en bereik resultaat.

Wanneer begint het?

We lanceren Uplevel op maandag 2 september 2019. Vanaf dan kun je Uplevel in je eigen tijd volgen en er zo snel of langzaam doorheen gaan als je wilt. Je krijgt levenslange toegang tot het trainingsmateriaal.

Waarom bestaat het?

Danny en zijn team hebben Uplevel ontwikkeld omdat er niets was dat ervaren innovators liet zien hoe je innovaties succesvol opschaalt, en hoe je samen met stakeholders de gehele organisatie transformeert in een wendbare en winstgevende innovatiefabriek. Met Uplevel hebben we die leegte definitief opgevuld.

Zo werkt het:

Een batterij externe consultants binnenhalen is niet genoeg om innovaties op te schalen en het DNA van je organisatie te veranderen en die blijvend wendbaar en innovatief te maken.

Innoveren leer je door te dóen, in een stimulerende innovatieve omgeving waarbij alle stakeholders werken aan hetzelfde ambitieuze einddoel.

Uplevel Innovation™ biedt een bewezen proces, mentale herprogrammering, ervaren community én begeleiding door zeer ervaren en succesvolle innovatie-experts en gastdocenten.

Bewezen Methode
We hebben het giswerk van organisatiebreed innoveren veranderd in een wetenschap. Volg onze bewezen stapsgewijze instructies en meet de voortgang van je organisatie met behulp van onze state-of-the-art online leeromgeving en mobiele app.

Mentale Reset
We hebben een nieuwe manier ontwikkeld om naar strategie en innovatie te kijken. Herprogrammeer je routines en die van je collega’s en stakeholders. Werk aan een gezamelijk doel: een veerkrachtige, wendbare organisatie die marktleiderschap nastreeft met behulp van innovatieve toppprestaties.

Innovatieve Gemeenschap
Het is moeilijk om je organisatie te veranderen zolang je wordt omringd door dezelfde omgeving. Daarom staat er een actieve community van andere ervaren innovators voor je klaar. Werk samen, krijg hulp, oefen, maak vrienden, heb plezier en vier elkaars successen!

Deskundige Begeleiding
Hoe goed ons advies- en coachingsprogramma ook is, je kunt er altijd meer uit halen. Daarom krijg je 24/7 toegang tot innovatie-experts in onze expert community, wekelijkse livestreams en live Q&A's met Danny. Samen staan we sterk!

Ontwikkeld en getest in de praktijk, bewezen resultaten

Werkt Uplevel Innovation? Er is maar één manier om erachter te komen: door te kijken naar de resultaten. De methode is getest en toegepast bij 40 van de 100 grootste organisaties in Nederland!

Uplevel is beschikbaar vanaf 2 september 2019

00

DAGEN

00

UREN

00

MINUTEN

00

SECONDEN

Innoveer hoe het jou het beste uitkomt, wanneer je maar wilt, waar je ook bent

Werk waar en wanneer je wilt én op elke gewenste manier aan het opschalen van innovaties en het innovatiever maken van je organisatie. Uplevel Innovation wordt geleverd met online, fysiek, sociaal, live en 24/7 toegankelijk materiaal.

Online Platform

Bekijk trainingsvideo's in hoge resolutie, luister naar mp3-opnamen of lees de teksttranscripties. Je hebt toegang tot het online platform vanaf elke computer en elk mobiel apparaat, waar ook ter wereld, wanneer je maar wilt.

Ervaren innovatiegemeenschap

Sluit je aan bij een energieke gemeenschap van ervaren innovators op dezelfde golflengte als jij. Innovatie en ondernemerschap is eenzaam wanneer je wordt omringd door "normale mensen" die het niet snappen. Raak geïnspireerd, stel vragen, genereer ideeën, maak vrienden en heb plezier!

Hulp op afroep

Krijg persoonlijke hulp van experts die je de weg kunnen wijzen en helpen bij het oplossen van problemen. Uplevel heeft een wekelijkse vraag-en-antwoordsessie met Danny en andere topexperts. Sessie gemist? Bekijk de opnames terug of stel je vraag 24/7/365 in de besloten community.

Samenvatting van alles dat je krijgt

Dit is niet de zoveelste "cursus" en we komen ook niet langs met 50 consultants om het werk voor je te doen en je organisatie zo afhankelijk te maken. We bieden je alles dat je nodig hebt om innovaties succesvol op te schalen en je organisatie om te toveren in een succesvolle, wendbare innovatiefabriek!

Uplevel Innovation™

  • Herprogrammeer jezelf, je collega's én je stakeholders
  • Leer innovaties succesvol op te schalen
  • Vind aansluiting bij de organisatiebrede strategie
  • Creëer een winstgevend innovatie-ecosysteem samen met startups, studenten en andere delen van de buitenwereld
  • Innoveer sámen met andere organisaties binnen of buiten je branche
  • Laat technologie vóór en niet tégen je werken
  • Maak van innovatie een inkomstenbron in plaats van een kostenpost, en leer hoe je collega's, leidinggevenden en stakeholders meekrijgt
🚀INFORMATIE AANVRAGEN