DANNY MEKIĆ

Oprichter The Innovation Company

Spreker, Innovatie Expert & Ondernemer

Cruciale kennis van innovatie, technologie en ondernemerschap heeft een naam. Danny Mekić.

Je hebt briljante denkers, sprekers en doeners. Maar er zijn weinig mensen die deze vaardigheden continue combineren en versterken. Danny Mekić is zo’n zeldzaam multitalent. Zo weet Danny wat zakendoen is. Op zijn vijftiende richtte hij zijn eerste bedrijf op, vele succesvolle startups volgden en inmiddels mag hij zich ‘meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland’ (uitgeroepen door Sprout, Quote en Elsevier) noemen.

In al die jaren heeft Danny een diepe en unieke kennis opgedaan, specifiek over innovatie en de volatiele technologische wereld met zijn enorme kansen én dreigingen. Hij heeft wetenschappelijke inzichten opgedaan en visies ontwikkeld die hij graag en vol enthousiasme deelt. Niet alleen met een groter publiek via actualiteitenprogramma’s of TED-lezingen, maar ook direct met u en uw mensen. Cruciale informatie, toegespitst op uw organisatie en businessmodel, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de kansen die technologie biedt en u de gevaren altijd een stap voor kunt blijven.

Danny Onderneemt.

In 2002 richtte Danny zijn eerste internetbedrijf op en in 2009 werd hij uitgeroepen tot ‘succesvolste jonge ondernemer van Nederland’. Vlak daarna begon hij NewTeam; een unieke consultancy gespecialiseerd in technologie, media & communicatie, disruptive innovatie en online new business modellen. We helpen organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden met behulp van effectieve innovatiestrategieën en het gebruik van de nieuwste technologieën. NewTeam werkt op dit moment voor veertig van Nederlands grootste organisaties die we strategische advies geven op boardroom niveau. Daarnaast werkt NewTeam voor verschillende overheidsdiensten en opdrachtgevers in tal van andere Europese landen, de Verenigde Staten en Australië. Naast NewTeam, richt Danny zich op het runnen van zijn bedrijven HackathonFactory (marktleider in de organisatie van hackathons), InnovationRecruitment, StrategyCooker en zijn laatste initiatief: Innovation Accelerator, een online opleiding tot topinnovator.

Danny Denkt.

Zonder zijn middelbare school afgemaakt te hebben, werd Danny toegelaten tot de UvA waar hij rechten studeerde en zijn pakket met psychologische en economische vakken aanvulde. Naast universitair geschoold is Danny voornamelijk autodidact. Door jaren tot de avant-garde te behoren op het gebied van ondernemerschap, technologie en innovatie, heeft Danny cruciale kennis opgedaan die je niet in studieboeken terugvindt. Ook werd Danny aangesteld in de adviescommissie van de Ministers van Economische Zaken én Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, om ondernemerschap in het onderwijs te stimuleren.

Danny Spreekt.

Danny is op dit moment één van de meestgevraagde sprekers van Nederland. Hij opende het Academische Jaar van de TU Eindhoven, sprak drie keer op TEDx en doceert aan vrijwel alle hogescholen en universiteiten als gastdocent. Danny is wekelijks op de radio of TV en publiceert regelmatig in kranten zoals NRC Handelsblad en The Financial Times. Daarnaast deelt Danny zijn unieke kennis graag exclusief met u en uw organisatie. Volg nu Innovation Accelerator, Uplevel Innovation of word lid van Qubit Mastermind.

Wilt u Danny Mekić uitnodigen als spreker, dagvoorzitter, gastdocent of bevlogen jurylid? Neem dan contact op met Samantha op 020 – 20 50 550.

Danny uitnodigen als keynote spreker op je evenement? 

Danny is één van Europa's meest gevraagde sprekers over innovatie. Wil je hem uitnodigen als spreker op je evenement? Vul het formulier in, en we nemen snel contact op!

Innovation Accelerator start over..

00

DAGEN

00

UREN

00

MINUTEN

00

SECONDEN
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.